top of page
heverlee-straatbeeld.webp

OVER ONS

Wie zijn wij?

Steven 
Van Malderghem

Zaakvoerder

 

Email: steven@woningbouwtriumph.be
 

Tel: 0494 91 69 34

Steven  Van Malderghem

Bezieler van Verkooponsuwhuis is Steven Van Malderghem. Al sinds 2002 is Steven actief in de bouwsector. In 2008 begon hij met renovatie en nieuwbouw, met zijn eigen bouwbedrijf.

Met Verkooponsuwhuis koopt hij huizen aan, om ze dan te renoveren en terug te verkopen. Samen met z’n team maakt hij van je pand weer een conform huis, dat voldoet aan alle nieuwe strenge normen.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de sector kan Steven de waarde van je woning snel en correct inschatten. En omdat hij zo vaak huizen verkoopt, helpt hij je ook om al het papierwerk dat bij een vastgoedverkoop komt kijken, vlot af te handelen. 

Geen administratie, geen zorgen

Wij zorgen voor alle nodige documenten: het EPC-certificaat, de elektrische keuring, een asbestattest en alle andere administratie die een vastgoedverkoop met zich meebrengt.

Tussen ons eerste bezoek en onze afspraak bij de notaris heb jij helemaal geen zorgen. 

Vastgoed te koop in Oost-Vlaanderen

We kopen hoofdzakelijk huizen in Oost-Vlaanderen, maar contacteer ons ook gerust als je vastgoed te koop hebt in West-Vlaanderen of Vlaams-Brabant: we bekijken graag de mogelijkheden. 

Meer dan honderd tevreden klanten verkochten intussen al hun woning aan Verkooponsuwhuis.

Vaak voldoet hun huis niet meer aan de strengere verhuurnormen, en die aanpassingswerken van de elektriciteit en isolatie zien ze niet meer zitten. Of ze krijgen rekeningen in de bus voor leegstandbelasting, omdat hun pand toch te lang onbewoond is gebleven. 

Wat jouw reden ook is om snel te verkopen, Verkooponsuwhuis is discreet, professioneel en uiterst helder in z’n communicatie. Je hebt één aanspreekpartner, die je van A tot Z ontzorgt. 

Wil jij ook snel jouw huis verkopen zonder gedoe?

bottom of page